Annonce i Berlinske | The Rubz

The Rubz

Annonce i Berlinske

Fra gummiarmbånd til global succes

Det startede med et armbånd og siden er successen nærmest løbet løbsk for theRubz, som snart kan præsentere en gummistøvlekollektion i samme flotte stil som de øvrige produkter i sortimentet.
Det er gået stærkt med theRubz, som blev stiftet for blot et år siden, hvor successen startede  med det nu populære og behagelige armbånd i stål og gummi, som du kan finde i modeforretningerne.

”Til trods for at vi selv troede på produktet, blev vi alligevel overrasket over den succes, som det hurtigt viste sig at være. Vi lavede en kontrakt med mode- og trendsætterfirmaet, Trend-it, som i forvejen servicerede de bedste og mest trendy modeforretninger i Danmark. I løbet af blot en måned var vi solgt til 300 butikker i Skandinavien, og ikke nok med det. Allerede efter få dage meldte over halvdelen af butikkerne udsolgt og agenter og distributører stod efterfølgende i kø for at sælge theRubz,” siger Britt Lægdsgaard, designeren bag theRubz, der i dag er repræsenteret ca. 1700 butikker over hele verden.

Successen fortsætter


Da armbåndet viste sig at blive en kæmpe succes, var der ingen tvivl om, at konceptet skulle videreudvikles. Således har theRubz i dag introduceret en række nye produkter, herunder  iPhone-tasker, duftlys, metalarmbånd, læderpunge og klip klappere – og endnu en forventet bestseller er på vej.

”Til Copenhagen Fashion Week i august introducerer vi de fedeste gummistøvler i både lange og korte versioner, hvilket vi glæder os rigtig meget til,” siger Britt Lægdsgaard, som på samme tid gør klart at successen er resultatet af gennemført teamwork.

”Vi holder til i mine svigerforældres kælder i en gammel villa på Frederiksberg, hvor venner og familiemedlemmer fra 2 mdr. til 73 år har deltaget, pakket varer, tastet ordrer og hjulpet til. Hertil har mange bloggere taget theRubz til sig, hvilket vi sætter stor pris på,” afslutter Britt Lægdsgaard.

(billedtekst)

En stor del af armbåndets DNA er den flotte indpakning, der består af en æske i regenereret træ med et låg, der er lavet af overskudsmaterialer fra byggeindustrien.
I efteråret 2014 deltog theRubz i Kræftens Bekæmpelses kampagne ”Lyserød Lørdag” med et specialdesignet armbånd lavet i samarbede med danseren Claudia Rex. Overskuddet gik ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Tjek det store udvalg af lækre accessories i gummi og metal på www.therubz.com

Dont forget to sign up for our newsletter!

Be the first to know about the new movements and products in the Rubz world